You are currently viewing Sjekk hva som skjedde da vi møtte Peer Gynt!

Sjekk hva som skjedde da vi møtte Peer Gynt!

MMM fikk være med da årets Peer Gynt skuespiller Aksel Hennie, regissør Per Olav Sørensen og resten av det kreative teamet fikk møte de frivillige for første gang. 

Per Gyntgården på Sødorp i Nord-Fron
Da Mikkel Dobloug fikk høre at Aksel Hennie skulle intervjues var han ikke sen om å invitere til selveste Per Gyntgården der den historiske Per skal ha levd på 1600-tallet, og som Henrik Ibsen skal ha vært inspirert av da han skrev et av de mest spilte teaterstykkene i verden. 

Mor Åses død
MMM rigget til intervju i rommet som sjelden blir brukt, men som Mikkel åpnet for anledningen, der moren til Per skal ha sovnet inn. Intervjuet med Aksel ble på sitt kanskje mest interessante da Dobloug selv satte seg i intervjuerstolen. Dette og flere av intervjuene finner du på Peer Gynt sin facebookside.

De frivillige
Det spektakulære spelet Peer Gynt på Gålå hadde sitt første stemne i 1928 og har i dag blitt sett av over 370 000 besøkende. Hvert år er hundrevis av frivillige med på å gjøre dette mulig. MMM fikk være med da det kreative teamet fikk møte de frivillige for første gang

Kunne du tenke deg bistand innen video og digital markedsføring?

Du vil kanskje like disse innleggene

Sosiale medier

Lag en vellykket reklamevideo for sosiale medier

Markedsføringsvideoer er en effektiv metode for å vise fram produktet eller tjenesten din til potensielle kunder på sosiale medier. Men med så mye innhold som konkurrerer om oppmerksomhet på plattformer som Facebook og Instagram er det viktig å sørge for at videoen din skiller seg ut og effektivt kommuniserer verdien av det du har å tilby.

Les mer »
Sosiale medier

Lag engasjerende innhold for sosiale medier

Å lage engasjerende innhold for sosiale medier kan være en utfordring, spesielt med overfloden av informasjon tilgjengelig på nettet og den korte oppmerksomhetstiden til mange brukere av sosiale medier. Men med litt planlegging og kreativitet er det mulig å lage innhold som resonerer med publikum og oppmuntrer dem til å engasjere seg i merkevaren din.

Les mer »