Intervjuet!

Dersom du som leder skal intervjues i filmen kan det være lurt å tenke gjennom på forhånd hva du ønsker å si, og hvordan du vil si det.

1. Skal du snakke rett i kameraet?
Når du snakker rett til kunden er det fordi du ønsker å se dem inn i øynene og dele med dem hvem du er. Slik kan du skape et førsteinntrykk som kan være med å bygge tillit til kundene. De kan se hvor stolt du er av produktet ditt, og hvor mye du bryr deg om de som skal kjøpe fra deg.

2. Skal du snakke med en intervjuer?
Dersom du ikke ønsker å snakke rett i kameraet, men heller med en intervjuer, kan dette være en fin måte å få en mer naturlig samtale på luften. Dette er kanskje også litt mer norskt og nøkternt. Spesielt hvis du ikke er en typisk selgertype, men bare en hardt arbeidende entreprenør.

3. Skriv ned det du ønsker å få frem, og kast lappen
Du trenger ikke være en metodeskuespiller for å både se og høres bra ut i våre videoer. Men det kan lønne seg å på forhånd gjøre noen notater. Selv om vi pleier å få våre kunder til å glemme at kameraene ruller, så er det fort gjort å glemme viktige punkter. Da kan det være fint med en huskelapp, så fremt du ikke blir stående å lese fra den 😉