Fyll ut og send inn en uforpliktende prisforespørsel

Hva koster digital markedsføring og video?

Det tar tid å sette seg inn i alle mulighetene når det kommer til digital markedsføring og noen ganger kan det være utfordrende å vite hva det er best å sette av tid og ressurser til først. Mange ansetter egne innholdsprodusenter som sammen med en markedssjef eller koordinator legger strategier for hva som skal produseres og hvor og når innholdet skal publiseres.

Hva er målet med digital markedsføring?
All markedsføring har naturlig nok som mål å selge et produkt eller en tjeneste, men veien til salget kan ha mange delmål, flere målgrupper og forskjellige kanaler å nå ut i. Sammen med tradisjonell reklame på trykk, radio, tv eller billboards skal den digitale markedsføringen på lik linje fange oppmerksomhet, informere, underholde, og inspirere til engasjement og handling. Før du bestiller innhold til nett eller sosiale medier er det viktig å spørre seg akkurat hva som er målet med akkurat den videoen eller det blogginnlegget. Skal du fokusere på generell bevisstgjøring rundt merkevaren din? Skal du ha flere følgere og mer engasjement i sosiale medier? Eller vil du at publikum skal legge igjen en e-postadresse på nettsiden din slik at du kan ta kontakt med dem? Dette er steg i kunderesien som vil være med å forme hva slags type innhold som bør produseres og til hvilken bruk.

Slik priser vi våre produkter og tjenester
Vi priser våre tjenester og produkter ut fra omfang, og hva slags type langsiktig samarbeid du som kunde ønsker å utvikle med oss. Over kan du fylle ut et skjema der vi kan få et inntrykk av hva du søker bistand med, slik at vi kan sende deg et uforpliktende priseksempel basert på dine behov. Innledende samtaler og møter er alltid gratis og uforpliktende, og kan være en gyllen mulighet for deg å tydeliggjøre både for oss og for deg selv hvordan veien videre kan bidra til økt salg.