You are currently viewing Få mer ut av videoene i markedsføringen

Få mer ut av videoene i markedsføringen

Vurderer du å investere i videomarkedsføring? Eller ønsker du å utvide videomarkedsføringsporteføljen din? Det er mange måter å komme i gang på. Her er noen ting du bør vurdere når du skal gjøre video til en del av markedsføringsaktivitetene dine.

Fire enkle forberedelser før du bestiller video til markedsføring

Definer publikum og mål
Når du vet hvem du snakker til, blir budskapet ditt klarere. Det er vanskelig både å komme med ideer, og å nå målgruppen din hvis du ikke har klart definert hvem kunden din er. Dessuten, hvis videoen din ender med en oppfordring til handling, vil det være lettere for deg å måle resultatene dine og vite om videoen din gir deg avkastning. Et smart mål bør være spesifikt, målbart, oppnåelig, realistisk og tidsbestemt.

Bryt ned kundenes smertepunkter
Når du hjelper kunden med å løse problemet deres, bygger du tillit. Bruk søkeordanalysen din til å veilede videoemnene dine. Hvilke spørsmål stiller kundene dine ofte? Hva ville være nyttig for dem å vite når de velger et produkt eller en tjeneste? Du tror kanskje at produktet taler for seg selv, eller at nettinnholdet ditt har mer enn nok detaljer, men studier viser at seerne beholder 95 % av en videos budskap sammenlignet med 10 % når de leser tekst.

Invester lyd og lys med kvalitet
Du er kanskje allerede vant til å sette deg foran et kamera i disse dager og ønsker å trappe opp spillet ditt. Visste du at god lyd er viktigere enn det visuelle? Under et intervju kommer 80 % av informasjonen fra lyden din, og hvis lyden er av dårlig kvalitet er det mer sannsynlig at seerne faller fra. Sørg for at ansiktet ditt er godt opplyst, at du er i fokus, og at lyden er klar og uten støy. Det er flotte produkter for mange prisklasser der ute, og opplæringsprogrammer som vil lære deg hvordan du setter opp studioet ditt.

Ansett profesjonelle videoinnholdsskapere
Når du har bestemt deg for at det er på tide å trappe opp videomarkedsføringsspillet ditt, kan det være verdt å ansette profesjonelle videoinnholdsskapere. Når du velger det riktige skaperteamet for virksomheten din, er det et par ting du bør vurdere. Planlegger du å bruke videoinnhold konsekvent, eller bare lage én video? Trenger du en partner som også vil hjelpe deg med å utvikle innholdet ditt, eller vil du selv gi ideen og den grunnleggende historien? Hva er budsjettet ditt, og trenger du også hjelp med distribusjons- og publiseringsstrategier?

Kunne du tenke deg bistand innen streaming og markedsføring i sosiale medier?

Du vil kanskje like disse innleggene