Derfor trenger du blogg!

En blogg er et fantastisk verktøy for å skaffe bedriften din verdifull oppmerksomhet på nett, og for å gi nyttig informasjon til potensielle kunder.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, er metoder for å gjøre nettsiden din mer synlig på nett, for eksempel i Google-søk. Søkeresultater er en viktig kilde til trafikk for enhver nettside; jo mer innhold du har på nettsiden, desto mer søkbart materiale kan lede folk fra Søkeresultater og til nettsiden din. Derfor er en blogg en gylden mulighet til å legge relevant innhold på nettsiden din. 

Et blogginnlegg er en mulighet til å utforske et tema i mer detalj enn det som er vanlig i mange andre former for markedsføring og mediebruk, og på den måten blir bloggen din et godt utgangspunkt for å tiltrekke seg treff på nettsiden gjennom relevante søk. Bloggbesøk fra søketreff er gunstige; de som har søkt seg fram til innlegg som dine ser naturligvis etter informasjon om det du tilbyr.

Relasjonsbygging og tillit

En blogg bygger tillit. Det er en kilde til detaljert informasjon for kunder, og ikke minst en sjanse for bedriften din til å vise fram kunnskapen sin. Bloggen kan også gjerne fortelle kunden mer om bedriften: ikke bare hva dere gjør, men hvem dere er og hvilke verdier dere står for. Gjennom en god blogg fremstår bedriften seriøs og informativ, og dette bidrar til å bygge gode relasjoner til kunder. Som en kilde til nyttig og tydelig informasjon er en blogg et svært godt verktøy for å skape og styrke forhold mellom bedrift og kunde.

Deling og SoMe

Har du en blogg, så har du fort en samling med anvendelig innhold som kan brukes på flere måter. For eksempel er blogginnlegg godt egnet til å dele i forskjellige sosiale medier, siden hvert innlegg på bloggen er en side som kan lenkes til og spres videre. Blogginnlegg er altså ikke bare innhold for blogg og nettside, men andre arenaer også. Det er med andre ord mye markedsføringsmessig nytte i å ha et arkiv av blogginnlegg. Generelt er innholdsmarkedsføring (content marketing), som blogging, populært med god grunn og svært godt egnet til digitale plattformer.

Bedre kundeopplevelsen

Blogginnlegg er en flott måte å gi informasjon på og det er en nyttig arena for å bygge ut FAQ (ofte stilte spørsmål). Siden hvert blogginnlegg gjerne foretar seg et tema eller spørsmål gir det kunden god oversikt, slik at det er lett for dem å finne akkurat det de er ute etter. Det er positivt for potensielle kunder, som kan få svar på det de lurer på, og tilgang til mer detaljer om det bedriften tilbyr. Da blir det lettere for kunden å ta rette valg rundt produkter og tjenester.

Med mer innhold får du også dekket forskjellige kunder og behov; gamle og nye kunder har gjerne forskjellige spørsmål, og med et variert utvalg temaer på bloggen kan du treffe alle. Slik gjør bloggen det lett å nå bredt ut i kundegruppen, og samtidig er det en mulighet til å gi utdypende svar på spørsmål som dere vet av erfaring at kunder ofte har. Da blir kundeopplevelsen desto bedre.

Kort sagt: en blogg har merverdi både for bedriftens markedsføring og for kundene, så det er altså en vinn-vinn-situasjon! 

Sjekk ut Tindebloggen

MMM leverer filmer, SoMe-reklame, foto og artikler for Tinde Hytter.

Bestille blogginnlegg?

Da kan du ringe oss på 90 28 27 80, sende epost til mariken@mmmedia.no, eller fylle ut og sende inn skjemaet under. Vi ser frem til å bistå deg!

Kunde: Matrute Gudbrandsdal
Mer lokalmat på menyen hos spisesteder i Gudbrandsdalen.
Se film
Kunde: NHO Norge
Fra idé til handling: Innovative anskaffelser i praksisfeltet fra helse- og omsorgstjenesten.
Se stream
Kunde: Krafttak for grønn vekst
Muligheter for industrien i Gudbrandsdalen
Se stream
Kunde: HelseINN
En film som viser hva Helseinn er, og hva de jobber med.
Se film
Kunde: Gudbrandsdal Energi Holding
En film som viser hva Gudbrandsdal Energi Holding er, og hva de jobber med.
Se film
Kunde: Sparebank 1 Bedriftsløftet
En film om Heidal Ysteri og samarbeidet med Sparebank 1.
Se film
Kunde: Gvegen
En serie filmer som setter enestående lokalbedrifter på kartet.
Se film
Kunde: Innlandet Fylkekommune
En humoristisk og ungdommelig film fra Vinstra Videregående Skole til ungdomsskoleelever.
Se film
Previous slide
Next slide

Kunne du tenke deg bistand innen video og digital markedsføring i sosiale medier?