You are currently viewing 3 tips til deg som skal stille til intervju på video

3 tips til deg som skal stille til intervju på video

Dersom du som leder skal intervjues til en video kan det være lurt å tenke gjennom på forhånd hva du ønsker å si, og hvordan du vil si det. Her er tre viktige punkter som du kan bruke til å forberede deg:

Skal du snakke rett i kameraet?
Når du snakker rett til kunden er det fordi du ønsker å se dem inn i øynene og dele hvem du er med dem. Slik kan du skape et førsteinntrykk som er med på å bygge opp kundens tillit til bedriften. De kan se hvor stolt du er av produktet ditt, og hvor mye du bryr deg om de som skal kjøpe fra deg.

Skal du snakke med en intervjuer?
Dersom du ikke har lyst til å snakke rett i kameraet, men heller med en intervjuer, kan dette være fint for å få følelsen av en mer naturlig samtale. Dette er kanskje også litt mer norsk og nøkternt. Spesielt hvis du ikke er en typisk selgertype, men heller en hardtarbeidende entreprenør.

Skriv ned det du ønsker å få fram, og kast lappen
Du trenger ikke være en metodeskuespiller for å både se og høres bra ut i våre videoer. Men det kan lønne seg å gjøre noen notater på forhånd. Selv om vi pleier å få våre kunder til å glemme at kameraene ruller, så er det fort gjort å glemme viktige punkter. Da kan det være fint med en huskelapp, så lenge du ikke blir stående og lese fra den!

Kunne du tenke deg bistand innen video og digital markedsføring?

Du vil kanskje like disse innleggene

Historiefortelling

Show, don’t tell!

Prinsippet “show, don’t tell” er et sentralt element i god historiefortelling, og det kan også være en effektiv teknikk for markedsføring. Ideen bak dette prinsippet er enkel: i stedet for bare å fortelle publikum hva som skjer eller hva et produkt gjør, bør du bruke visuelle elementer for å vise publikum disse tingene.

Les mer »
Videomarkedsføring

Hvordan bruke beskrivende språk i markedsføring?

Å bruke beskrivende språk i markedsføring kan være et nyttig verktøy for å effektivt kommunisere egenskapene og fordelene ved et produkt eller en tjeneste til potensielle kunder. Ved å bruke sanseord, konkret språk, billedspråk, positivt språk og variert språk, kan du skape en levende og oppslukende opplevelse som bidrar til å engasjere og overtale publikum.

Les mer »
Videomarkedsføring

Sjekk hva som skjedde da vi møtte Peer Gynt!

Da Mikkel Dobloug fikk høre at Aksel Hennie skulle intervjues var han ikke sen om å invitere til selveste Per Gyntgården der den historiske Per skal ha levd på 1600-tallet, og som Henrik Ibsen skal ha vært inspirert av da han skrev et av de mest spilte teaterstykkene i verden.

Les mer »