You are currently viewing 3 tips til deg som skal stille til intervju på video

3 tips til deg som skal stille til intervju på video

Dersom du som leder skal intervjues til en video kan det være lurt å tenke gjennom på forhånd hva du ønsker å si, og hvordan du vil si det. Her er tre viktige punkter som du kan bruke til å forberede deg:

Skal du snakke rett i kameraet?
Når du snakker rett til kunden er det fordi du ønsker å se dem inn i øynene og dele hvem du er med dem. Slik kan du skape et førsteinntrykk som er med på å bygge opp kundens tillit til bedriften. De kan se hvor stolt du er av produktet ditt, og hvor mye du bryr deg om de som skal kjøpe fra deg.

Skal du snakke med en intervjuer?
Dersom du ikke har lyst til å snakke rett i kameraet, men heller med en intervjuer, kan dette være fint for å få følelsen av en mer naturlig samtale. Dette er kanskje også litt mer norsk og nøkternt. Spesielt hvis du ikke er en typisk selgertype, men heller en hardtarbeidende entreprenør.

Skriv ned det du ønsker å få fram, og kast lappen
Du trenger ikke være en metodeskuespiller for å både se og høres bra ut i våre videoer. Men det kan lønne seg å gjøre noen notater på forhånd. Selv om vi pleier å få våre kunder til å glemme at kameraene ruller, så er det fort gjort å glemme viktige punkter. Da kan det være fint med en huskelapp, så lenge du ikke blir stående og lese fra den!

Kunne du tenke deg bistand innen video og digital markedsføring?

Du vil kanskje like disse innleggene

Sosiale medier

Lag en vellykket reklamevideo for sosiale medier

Markedsføringsvideoer er en effektiv metode for å vise fram produktet eller tjenesten din til potensielle kunder på sosiale medier. Men med så mye innhold som konkurrerer om oppmerksomhet på plattformer som Facebook og Instagram er det viktig å sørge for at videoen din skiller seg ut og effektivt kommuniserer verdien av det du har å tilby.

Les mer »